Service

WASSTRAAT VOOR WAGENS, UITSLUITEND UIT DE VOEDINGSSECTOR

De modernste wasstraat uit de regio is operationeel voor uitsluitend wagens uit de voedingssector. Hiervoor is lijn 1 gereserveerd.

INDUSTRIËLE INTERNE REINIGING VAN SILO, TANKWAGENS EN CONTAINERS

Op lijn 2 en 4 kunnen wij alle modellen van Silowagens, tankwagens en containers op chassis op een adequate en gepaste wijze reinigen. Naargelang het laatst geladen product gaat onze cleaner de juiste procedure kiezen. Deze kan bestaan uit koud of warm spoelen. Onze nieuwe installatie kan neutrale of alkalische zeep en/of zuur op de binnenwand aanbrengen om een goede inwerking te verkrijgen. Indien de klant het wenst kunnen wij natuurlijk ook drogen.Buiten ontplofbare en onoplosbare producten als laatste lading, kunnen wij alles aan. Met onze nieuwe installatie kunnen we spoelen met warm water tot 95 graden. We hebben geen stoom en gebruiken geen solventen bij het spoelen.

Op lijn 3 kunnen wij manueel kipwagens, open opleggers of kastwagens efficiënt reinigen.

INDUSTRIËLE REINIGING VAN CANS, BONDELVATEN EN IBC’S

In 2009 namen wij een ultra professionele installatie voor het reinigen van vaten en IBC’s in gebruik. Samen met de ontwerper / bouwer hebben wij daar toch nog enkele verbeteringen aan aangebracht wat resulteerde in een mensvriendelijke werkomgeving waar onze cleaners verpakkingen recycleren op een ecologische verantwoorde manier.

MINI-BUS EN TRUCKWASH

Vanaf 3 graden buitentemperatuur worden de wagens op lijn 5 volautomatisch met onze spiksplinternieuwe Kärcher borstelmachine met veel zorg gereinigd. Geholpen door enkele manueel bediende hogedruk pistolen, kunnen de verdoken hoekjes ook zuiver gemaakt worden, om tot een optimaal resultaat te komen.

TANKSTATION

Ons tankstation staat ter beschikking van onze klanten. Mits afspraak kunnen wij de chauffeurs voorzien van een badge. Verder verloopt de facturatie dan automatisch.

FACILITEITEN

Wij weten dat een gelukkige chauffeur weegt op het resultaat.

Daarom stellen wij ter beschikking:

  • Gratis koffie en gekoeld water
  • toiletten en douches
  • truckparking
  • snackautomaat
  • klantenkaart met leuke gadgets